'Ik betreur de ophef' - Patrick Nederkoorn
Bekijk trailer

'Ik betreur de ophef' - Patrick Nederkoorn

Nederlands

Synopsis

Het derde avondvullende programma van Patrick Nederkoorn (winnaar Annie M.G. Schmidtprijs 2018 en nominatie Neerlands Hoop 2017) gaat over liefde en politiek.

 

Deze verhalenverteller pur sang gaat op zoek naar wat hem bezielde om ooit gemeenteraadslid te worden. Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Welke lege woorden sprak hij uit? Hoe kan je jezelf kwijtraken in iets waar je zo in gelooft en hoe vind je jezelf daarna weer terug? 'Ik betreur de ophef' is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

 

Patrick Nederkoorn is columnist bij Met Het Oog Op Morgen en lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen. Vorig seizoen speelde hij met Jan Beuving de zeer succesvolle voorstelling 'Leuker kunnen we het niet maken' over de Belastingdienst.

 

'Ik betreur de ophef' kreeg vorig seizoen lovende recensies. Zo schreef NRC (****) ‘Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart’.

 

Over zijn vorige programma 'Het komt nu wel heel dichtbij' schreef de Volkskrant (****): ‘Met sterke grappen … zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie groot talent’.

 

Lees ook ons interview: 'Patrick Nederkoorn: "Ik zit soms snotterend naar een debat te kijken"'

Lees verder

Details

Cast
Patrick Nederkoorn
Regie
Pieter Bouwman
Genre(s)
comedy, Stand-up comedy
Talen
Nederlands

Heb je vragen?

Lees dan eerst de veelgestelde vragen. Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met ons op.

Deel dit met je vrienden!

Bekijk "'Ik betreur de ophef' - Patrick Nederkoorn" nu op cultuurticket.nl voor maar €2,99

Huur "'Ik betreur de ophef' - Patrick Nederkoorn" nu 48 uur lang voor maar €2,99 en bekijk het vanuit je eigen huis!

Huur voor €2,99

Laatst door jou bekeken