Veelgestelde vragen

Hoe lang en hoe vaak kan ik mijn aankoop bekijken?
Je kunt deze binnen 48 uur na aankoop zo vaak als je wilt afspelen.

Moet ik mijn aankoop in één keer bekijken?
Nee, kijk wanneer je wilt, maar zorg ervoor dat je je aankoop hebt bekeken binnen 48 uur. Na 48 uur verloopt je link en ben je niet meer gerechtigd om te kijken. Dit geldt ook als je na 48 uur nog niet uitgekeken bent. Begin dus op tijd met kijken!

Kan ik op mijn televisie kijken via Chromecast of AppleTV?
Op dit moment ondersteunen wij Chromecast en AppleTV nog nog niet. Wil je toch kijken via je tv-scherm? Dan zou je dit op je laptop kunnen aansluiten met bijvoorbeeld een HDMI kabel. Of kijk onderweg, thuis, in bed of waar dan ook op je laptop, telefoon of tablet.

Op welke apparaten kan ik de video afspelen?
In het algemeen geldt dat onze videocontent probleemloos werkt op de laatste browserversies van Chrome, Firefox en Safari en op recente Android en Apple telefoons en tablets met de laatste software-updates.

Kan ik halverwege het afspelen switchen van apparaat?
Ja, log in op je account op het andere apparaat en start de video weer. Deze gaat dan verder waar je gebleven was. Je kunt dit binnen 48 uur na je aankoop zo vaak doen als je wilt.

Kan ik mijn afspeellink delen met mijn vrienden?
Nee, de afspeellink is gekoppeld aan jouw account. Deze is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Mijn vraag staat er niet tussen.
Neem contact op met ons op via het contactformulier hieronder. We streven er dan naar binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Neem contact met ons op

Laatst door jou bekeken