Museum Theater Muziek
Monique Vermeulen

Corona in de Stad, Poppodium Metropool, Stay At Home Stedelijk, Laaktheater Thuis, Uitgaan in Zoomclub VERA

Corona in de Stad 

De groeiende en levende tentoonstelling Corona in de Stad is ontstaan door het Amsterdam Museum en verschillende speciale samenwerkingen. Met vele partners en inwoners van Amsterdam bouwen zij aan een real time tentoonstelling en luister platform. Ingezonden verhalen en foto’s moeten deel gaan worden aan het verhaal van de stad. Hoe meer verhalen, hoe beter. Alle inzendingen worden dan ook onderdeel van de digitale collectie van het Amsterdam Museum. Dus hoe functioneer jij in de anderhalve meter samenleving? Hoe is het werk als zorg medewerker in deze tijd? Oefen jij het geloof op een andere manier uit in deze tijd? Verhalen, foto’s, filmpjes, ze zijn allemaal meer dan welkom. Een team van gastcuratoren en museummedewerkers maken elke week een selectie van alle inzendingen en plaatst ze in de digitale zalen of wordt uitgelicht in het live programma. Er zijn al verschillende zalen geopend; De Dam, De stille stad, Nieuw gedrag en Het leven in isolatie. Elke donderdagmiddag worden er weer nieuwe zalen geopend die tijdens het online programma Corona in de Stad Live wordt gepresenteerd. Ervaar de stad Amsterdam op een bijzondere manier en bekijk de tentoonstelling Corona in de Stad.

Corona in de Stad  

Metropool - Rechtstreekse registraties uit het hier en nu!

Poppodium Metropool blijft haar liefde voor muziek, die mensen bij elkaar brengt, delen! Elke donderdag om 20.30 uur delen ze een live stream uitzending. Ze zijn 26 maart begonnen met dit initiatief, en alles is terug te zien! Geniet nu dus van alle 7 afleveringen met presentatie van Doménique, live sessies van verschillende artiesten en interviews! Houd de aankomende donderdag avonden MetroTV in de gaten voor nieuwe optredens.

Metropool

 

Stay At Home Stedelijk

Tot dat ze weer officieel open mogen zorgt Het Stedelijk Museum dat het nodige portie cultuur beschikbaar blijft! Met home school, live Tours, mini-docs, workshops, podcasts en audio tours is hun dat zeker gelukt. Er is dus meer dan genoeg te zien en te doen met het Stay At Home Stedelijk programma. De live tours zijn allemaal terug te zien via YouTube en Facebook. De nieuwe live tour wordt uitgezonden aanstaande vrijdag 15 mei om 14.00 uur. Het Home School programma bestaat onder andere uit video opdrachten voor primair- en voortgezet onderwijs en de Workshops zijn bedoeld om de creativiteit van het hele gezin te boosten! Er dus voor ieder wat wils op het programma. Neem een kijkje en leer, inspireer en motiveer jezelf!

Stay At Home Stedelijk

 

Laaktheater Thuis

Met hun eigen digitale platform Laaktheater Thuis wordt kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen. Kijk, luister en beleef verschillende voorstellingen, documentaires of voorleesfilms.  Of doe mee aan de digitale kunstlessen en versterk je eigen creativiteit. Het Laaktheater maakt kunst persoonlijk omdat het samen wordt gemaakt. Samen met iedereen die hun liefde voor film, fotografie, (jeugd)theater of muziek wilt delen. De programmering is dus opstaan van cultuurliefhebbers voor cultuurliefhebbers. Laat je inspireren en bekijk al het moois op Laaktheater Thuis!

Laaktheater Thuis

 

Uitgaan in Zoomclub VERA 

Veilige afstand blijft gewaarborgd en toch kun je lekker uitgaan met je vrienden, want VERA lanceert Zoomclub VERA!  Nu kunnen wij nog altijd van feestjes, muziekcafé's en DJ avonden genieten. Er wordt live vanuit eigen kelderbar gestreamd. De feestjes zijn gratis, maar donaties zijn uiteraard altijd welkom. Zet je gedachten even ergens anders en ga lekker uit met jouw vrienden in Zoomclub VERA!

Zoomclub VERA

Laatst door jou bekeken