Op zoek naar een online streamingoplossing?

Aangenaam!

Cultuurticket.nl is hét nieuwe streamingplatform voor de hele culturele sector met video on demand en livestreaming van voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en films. Ons doel is cultuur toegankelijk te maken voor iedereen, overal en altijd, door het publiek in staat te stellen ook thuis te genieten van cultuur; of het nu een mooie film, een theaterstuk voor kinderen of opera en ballet betreft. Klinkt een overkoepelend platform waar je als culturele organisatie of maker je voorstelling, optreden of film kwijt kan bij een groot en breed publiek als iets voor jou? Lees dan verder!

A rising tide lifts all boats

We geloven dat verschillende culturele disciplines elkaar kunnen versterken; door mensen online te inspireren en in aanraking te brengen met een divers cultureel aanbod kunnen we ook het fysieke bezoek vergroten.

Daarnaast dagen we het publiek uit om hun culturele horizon te verbreden. Mensen die vaak te vinden zijn in het theater, worden uitgenodigd om ook eens een kijkje te nemen in het opera-aanbod en andersom. "Genoten van deze mooie arthousefilm? Geef dan ook deze dansvoorstelling eens een kans!" Van het verhogen van de algemene cultuurparticipatie, profiteren alle verschillende disciplines. Cross-culturele retentie noemen wij dat.

Rebranding

We zijn op dit moment bezig met een rebrandingtraject. In Q4 van 2020 presenteren we onze nieuwe naam, nieuwe huisstijl en een nieuw sterk en herkenbaar nieuw merk. Voor nu kun je ons nog vinden op cultuurticket.nl.

Sluit je aan

Door een groeiend aantal partnerships,bijvoorbeeld met CJP, YouBeDo en Cinemien bereiken we een steeds breder publiek. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partnerships én natuurlijk nieuwe contentaanbieders om een zo breed en divers mogelijk aanbod neer te zetten. 

Is jouw organisatie nog op zoek naar een betrokken streamingpartner met een professioneel videoplatform, betaalinfrastructuur, marketingondersteuning en de versterkende kracht van een breed cultureel aanbod? Neem dan contact met ons op.

             

                "Laten we samen een mooie stap zetten richting de toekomst en een nieuwe weg inslaan
                door al het culturele aanbod te ontsluiten."


                          — Robert van Hunsel, CEO

 

 

 

Laatst door jou bekeken