Op zoek naar een betrokken streamingpartner?

Aangenaam!

Cultuurticket is dé streamingpartner voor de hele culturele sector. We brengen de prachtige verhalen uit theaters, filmhuizen, musea en concertzalen door heel Nederland bij mensen thuis. Door middel van video on demand en live streaming op ons platform. 

Zet ons op je eigen website

Op zoek naar een streamingservice die binnen één dag op jouw eigen website draait? Kies dan voor onze plugin en zet zelf jouw concerten, webinars, voorstellingen en films online. Benieuwd naar de ervaring van deze plugin? Lees dan hier de testimonial van Podiumkids Thuis.

Klaar voor een mooie samenwerking?

Mail naar Linda Thoen: linda@cultuurticket.nl

don giovanni

Wat levert streamen op?

Streamen zorgt voor meer bezoekers in je zaal of museum. Uit ons onderzoek onder 4000 cultuurbezoekers blijkt dat streaming bezoekers een laagdrempelige mogelijkheid biedt om nieuwe voorstellingen, concerten of tentoonstellingen te ontdekken. Cultuurticket werkt daarom cross-cultureel en bereikt zo een breder en diverser publiek. Bovendien geven wij je de bezoekersdata terug zodat je een publiek opbouwt, dat je kunt enthousiasmeren om ook op locatie te komen. Op deze manier kan online streaming een duurzaam onderdeel worden van je marketingstrategie.

5 redenen om nu aan de slag te gaan met streaming

  • Potentiële nieuwe bezoekers maken op een laagdrempelige manier kennis met jouw aanbod.
  • We geven je de gebruikersdata terug. Zo bouw je een publiek op dat je kunt enthousiasmeren om ook eens een fysieke voorstelling of concert te bezoeken.
  • Streamen is niet alleen noodzakelijk in tijden van Corona, maar zal ook in de toekomst een grotere en blijvende rol spelen in de sector.
  • Samen creëren we een groot en cross-cultureel bereik door de content zowel op je eigen website als op Cultuurticket.nl aan te bieden.
  • Het is erg eenvoudig om te starten en wij helpen je op weg. Persoonlijk contact en toegankelijkheid staan bij ons op nummer één.

Wie zijn wij?

Cultuurticket is geboren uit de ideologie om culturele aanbieders en hun publiek bij elkaar te brengen door het slim inzetten van technologie. Ons doel is elkaar te inspireren met creativiteit, door cultuur toegankelijk te maken voor iedereen, overal en altijd.

Cross-cultureel

Niet alleen online en offline cultuurbezoek kunnen elkaar versterken. Bij Cultuurticket geloven we ook in de kracht van een cross-culturele aanpak. We dagen het publiek uit om hun culturele horizon te verbreden. Mensen die vaak te vinden zijn in het theater, worden uitgenodigd om ook eens een kijkje te nemen in het opera-aanbod. En andersom.

"Genoten van deze mooie arthousefilm? Geef dan ook deze dansvoorstelling eens een kans!" Bij ons bereik je een publiek dat normaal gezien misschien niet zo snel in contact zou komen met jouw aanbod. Alle kunstdisciplines profiteren van het verhogen van de algehele cultuurparticipatie.

Meer weten?

Is jouw organisatie op zoek naar een betrokken streamingpartner met een professioneel videoplatform, betaalinfrastructuur, marketingondersteuning en de versterkende kracht van een breed cultureel aanbod? Neem contact met ons op en mail naar linda@cultuurticket.nl.

 

Cross-cultureel onderzoek

In samenwerking met Creative Europe - Media Program hebben wij ook een onderzoek gedaan onder 4000 cultuurbezoekers met het doel om de behoeften en beweegredenen van een brede doelgroep in kaart te brengen. Klik hier voor de resultaten van het onderzoek (in het Engels).

 

Unlock

 

 

 

Laatst door jou bekeken