Werken bij

Hi! Wij zijn www.cultuurticket.nl (binnenkort CUE), begonnen als ticketverkoopplatform en nu getransformeerd tot het nieuwe, allround streamingplatform voor de hele culturele sector. Voorstellingen, concerten, films of tentoonstellingen, wij zorgen ervoor dat het online gezien kan worden. 


Door middel van een platform en plug-in zorgen wij dat culturele makers en instellingen zowel on demand als via een livestream hun producties makkelijk online aan een breed publiek kunnen aanbieden. De plug-in is een door onszelf ontwikkelde software waarmee je onze infrastructuur kunt inzetten om streaming op je eigen website mogelijk te maken. Voor het platform en de plug-in bieden we de hele customer journey: hosting, betaling, streaming, data-analyse en communicatie. 


We werken samen met gezelschappen, zalen en filmdistributeurs uit de hele culturele sector, van Holland Opera, tot Nederlands Kamerkoor, Ronald Snijders, Jazz Orchestra of the Concertgebouw en meer! 


Heb jij een passie voor cultuur en wil jij ons helpen om dit meer toegankelijk te maken? Dan gaan wij graag met je in gesprek!  Wij zijn op zoek naar zowel een Online Marketeer als een Content Markteer. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via linda@cultuurticket.nl of 06-28446477.

werken bij

 

Laatst door jou bekeken