Film Kinderen
© 2019 CTMG Inc. All Rights Reserved

Deze kinderfilms komen eraan deze zomer

Stel je voor, de zomer pakt niet zo goed uit. Zwemmen is net te koud, laat staan buiten spelen of lekker wandelen. Fietsen al helemaal niet! Er zijn gelukkig genoeg alternatieven te vinden in de bios, en wees gerust, we hebben al een mooie selectie kinderfilms voor je klaarliggen die in de zomermaanden in de bioscoop te zien zijn.

Casper en Emma op jacht naar de schat

Want je kunt net zo goed buiten spelen met Casper en Emma, die deze zomer op het strand een mysterieuze rubus vinden in een oud kistje.

Wat volgt is een grote speurtocht door de hele omgeving die langzaam overgaat in een schattocht.

De schat blijkt een grote verassing te zijn! En daarnaast leren beide ook dat vriendschap onderling heel belangrijk is; misschien wel de grootste schat!

Casper en Emma op jacht naar de schat draait vanaf mei in de bioscoop.

Huisdiergeheimen 2

Wanneer de kat van huis is, dansen de muizen op tafel. De bekende uitspraak geldt voor ‘Huisdiergeheimen 2’ des te meer.

Want wat ook in het eerste deel van deze film, geldt dubbel en dik voor deel twee. Ook nu volgen wij de avonturen van De bekende honden Max, Gidget en Mel samen met Chloe de kat, Norbert de cavia en konijntje Sneeuwbal. Samen gaan zij weer op pad en maken zij er weer een enorme beestenboel van.

Huisdiergeheimen 2 is vanaf begin juni te zien.

Manou op de Meeuwenschool

Manou de Meeuw is nogal een vreemde eend in de bijt in deze film. Want wat blijkt? Hij is helemaal geen meeuw, maar een zwaluw!

Al tijdens het vliegen komt hij hier achter en gaat hij op zoek naar zijn eigen familie en leert hij zichzelf pas echt kennen. Leven met zijn twee families wordt hiermee alleen wel lastig. Lukt het hem?

Manou op de Meeuwenschool zie je vanaf 12 juni in de bios.

Toy Story 4

Ook deze succesreeks van Pixar krijgt een vervolg! Deze zomer gaan de avonturen van Woody en Buzz door in een vierde Toy Story.

Wederom met Tom Hanks en Tim Allen die de stemmen van deze twee hoofdrollen vertolken. Ditmaal gaat het verhaal over Forky, het zelfgemaakte speelgoedpoppetje van eigenaar Bonnie.

Forky ziet zichzelf eerder als vuilnis en besluit weg te gaan. Woody wil helpen om Forky te laten zien dat speelgoed zijn heel leuk is, ook al zie je er anders uit. Met deze onderliggende laag is dit wederom een bijzonder verhaal van Pixar; hartverwarmend en vol met humor voor jong en oud.

Toy Story 4 is vanaf 26 juni te zien in de bioscoop.

Angry Birds 2

Ook de bekende Angry Birds krijgt een vervolg in de Nederlandse bioscoop. Het gevecht tussen de piggies en de birds komt weer tot leven op je scherm, of eerder de samenwerking. Ditmaal is het gevaar namelijk niet onder elkaar, maar op een derde eiland.

Vol met arenden die een gevaar kunnen vormen voor zowel de biggen als de Angry Birds. Een spannend avontuur vol met knullige humor die uitermate goed werkt op de lachspieren!

Angry Birds 2, 21 augustus in de bioscoop.

Laatst door jou bekeken