Film Documentaire
© Martin de Vries

Ga mee op reis met Camino

Camino neemt je mee naar de beroemdste wandelroute van Europa: Santiago de Compostella. De uitdager en wandelaar van deze reis Martin de Vries brengt je in deze documentaire vanaf jouw bioscoopstoel langs de mooiste delen van deze prachtige pelgrimsroute. En dat doet hij in zijn eentje en met een camera.

In deze film treed je daarmee bijna letterlijk in de voetsporen van Martin. Het is namelijk naast de route en omgeving alleen zijn voeten, zijn schaduw en hijzelf waaruit deze film bestaat; een documentaire en een selfiefilm zo te noemen, en dat zonder dat het vervelend of saai wordt.

Tijdens de route van in totaal 1600 kilometer door Frankrijk en Spanje ontwikkelt het pad, maar ook zijn verhaal. Hij weet niet helemaal waar en waarom hij eraan begonnen is, zijn lichaam is er niet op voorbereid en de momenten uit de natuur: alles wordt vastgelegd. Wat resulteert zijn talloze momenten van zelfontwikkeling en prachtig beeldmateriaal.

Het is dus niet alleen de fysieke route die wordt afgelegd, het is namelijk ook de ontwikkeling die Martin meemaakt. Wat hij ziet legt hij vast, de kilometers die hij aflegt maar ook de groei van zijn zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. De beperkte middelen die hij meeneemt voor deze film maakt het ermee nog unieker en persoonlijker.

Camino is vanaf volgende week donderdag 6 juni te vinden in de bioscoop. Voor meer info en tickets klik je op onderstaande button.

Meer info & tickets

Bekijk hier de trailer:

Laatst door jou bekeken