Film Drama
Cinemien

God Only Knows vanaf deze week in de filmhuizen

Het nieuwe wapenfeit van regisseuse Mijke de Jong is de film God Only Knows. Een verhaal over ontwrichte verhoudingen tussen twee zussen en een broer.

Een film over de herinneringen van vroeger en de problemen van nu. Met in de hoofdrollen Monic Hendrickx (Het Zuiden, Penoza), Elsie de Brauw (Tussenstand, Lijn 32) en Marcel Musters (Gooische Vrouwen, Bende van Oss). Dit weekend gaat de film in première.

Het verhaal brengt ons bij broer Thomas die aan een depressie lijdt en besluit om in een gracht te springen. Met dit bericht schiet zus Doris te hulp, die daarbij van haar jongere zusje Hannah verwacht ook haar broer bij te staan.

Zij ziet alleen meer in de hulp van professionals en richt zich liever op haar carrière. Het leidt tot meningsverschillen, ruzie en oplopende spanningen met daarbij het verleden wat zij met elkaar delen. De film laat heftige scenes zien; persoonlijk, oprecht maar soms ook met komische elementen.

God Only Knows is een verhaal over liefde en haat onder directe familie. Een tragikomedie die voor velen misschien wel herkenbaar is, maar voor iedereen in ieder geval de moeite waard is om te zien. De film is vanaf deze week te zien in filmhuizen door heel het land.

Laatst door jou bekeken