Film Kinderen
©2019 Disney Pixar All Rights Reserved

Succesverhaal Toy Story komt voor de vierde keer tot leven

Het was al een tijdje geleden aangekondigd en nu is hij er dan ook echt: Toy Story 4. Het verhaal van Woody, Buzz Lightyear en alle anderen krijgt een vervolg met nieuwe personages, een spannend verhaal en uiteraard de nodige humor.

Ditmaal is er een hoofdrol weggelegd voor Forky, het plastic vorkje dat door Bonnie is omgetoverd tot speelgoed. Het vorkje zelf is alleen niet zo blij met zichzelf; hij is zelfgemaakt door Bonnie, en dus geen echt speelgoed vindt hij. Vuilnis.

Woody doet hier graag wat aan doen en wilt Forky laten zien waarom het zo mooi is om speelgoed te zijn. Maar wanneer Bonnie al haar speelgoed meeneemt op vakantie en Woody’s reis daarin iets anders loopt dan gepland loopt hij ook nog eens zijn oude vriendin Bo Peep tegen het lijf.

Veel tussen hen lijkt veranderd, alleen zijn er ondertussen genoeg andere zaken waar zij zich meer druk over moeten maken.

Een nieuw verhaal van het speelgoed dat tot leven komt, maar is een vierde film niet veels te veel? Als je de trailer gelooft lijkt dat van niet.

Er is namelijk een compleet nieuw verhaal geschreven dat is meegegaan met zijn tijd. Zo zijn er naast de zichtbare technologische ontwikkelingen ook nieuwe en actuele thema’s toegevoegd die verborgen zitten in het verhaal.

De karakters in de film zijn daarnaast op zo’n manier neergezet dat zij niet in de herhaling vallen ten opzichte van de eerdere films.

De avonturen in 2019 voelen net zo nieuw en origineel als degene in de eerste film uit 1995. Gelukkig maar, want als kind verveelt speelgoed tenslotte ook niet na een keer spelen.

Toy Story 4 is vanaf deze week in voorpremière en vanaf volgende week overal te zien. Voor meer info en tickets klik je op onderstaande button.Meer info & tickets

Laatst door jou bekeken