Muziek Disco Amsterdam

Donny Benét terug naar Amsterdam

Probeer het maar eens, in de voetsporen te treden van grote sterren als Giorgio Moroder, Prince of Tom Jones. Er is er gelukkig een man die dit doet en dit kan: Donny Benét. Aanstaande zes juli vind je hem met zijn band in Bitterzoet Amsterdam.

De Australiër is namelijk bezig met een tournee waarin hij grote delen van Europa aandoet en ons land daarin niet overslaat. Zo staat hij onder andere op het inmiddels uitverkochte Down The Rabbit Hole Festival en dus ook in Bitterzoet.

Met zijn eighties look & feel en muziek van zijn laatste album ‘The Don’ met singles als ‘Santorini’, ‘Love Online’ en zijn grootste hit ‘Konichiwa’ is het meer dan alleen goedendag zeggen van deze eigenzinnige artiest. Want het is de liefde voor de disco uit de jaren tachtig die deze man met snor heeft die je hoort en die je voelt tot in je tenen.

Haast moeiteloos brengt hij deze terug naar 2019 om deze in een nieuw en modern jasje te steken. Met daarbij niks aan magie die verloren raak in de muziek. Het wordt je onmogelijk gemaakt om de heupen niet te laten bewegen.

Zes juli dus, noteer hem maar. Bitterzoet gaat koken van de hoeveel groove, disco en funk! Voor meer info en tickets klik je op onderstaande button:

Meer info & tickets

Laatst door jou bekeken