Muziek Festival Rock

Once In A Blue Moon Festival terug naar Amsterdamse Bos

Aanstaande 24 augustus 2019 is het tijd voor de tweede editie van het Once In A Blue Moon Festival. Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar met namen als David Crosby en Seasick Steve komt het festival nu terug naar het Amsterdamse Bos.

Het smaakte naar meer: een festival bepakt met de glorieuze Amerikaanse rootsmuziek, variërend van americana tot blues tot country. Want ook dit jaar is het festival bezig aan een prachtige line-up, denk bijvoorbeeld aan Eels, Gregory Alan Isakov, Israel Nash en Courtney Barnett. Allen betreden zij in augustus het podium bij het mooie en unieke Amsterdamse Bos.

Maar ook de terugkerende food line-up geeft deze heerlijke zomerse festivalervaring de nodige pluspunten. Want wat is er nou beter om de dag door te komen met de nodige ‘soul food’? Het festival maakt hiermee de reputatie die het sinds vorig jaar opbouwt weer geheel waar. Want ook toen al bewees het festival dat het zich in het drukke festivalseizoen prima kan handhaven.

Aanstaande 24 augustus mag dus met pen genoteerd worden in de agenda! Voor meer info en tickets over het Once In A Blue Moon Festival klik je op onderstaande button:

Meer info & tickets

Laatst door jou bekeken