Muziek Hiphop Comedy Amsterdam

Sketchkoning Reggie Watts binnenkort in de Melkweg

Comedian, vocal performer, afroman en samplefreak. Dat is Reggie Watts. De wereld veroveren deed hij al eerder de laatste 15 jaar, en nu opnieuw. Aanstaande 21 juni vind je hem in de Melkweg.

Een hokje geven aan de inmiddels 47-jarige Amerikaan is lastig, en zou eigenlijk ook niet moeten. Want deze wirwar aan talent geeft zijn optredens juist glans.

Is het comedy? Is het hiphop? Het is het beide niet, maar toch ook weer wel. Wat het in ieder geval wel is is een diverse, muzikale en hilarische avond van een man met ongelofelijk veel talent. Bepakt met zijn samplers, zijn brede vertoning en een enorme afro maakt hij de gaafste beats die ontpoppen tot echte hiphoptracks.

Tegelijkertijd is hij bezig met de grappigste anekdotes en oneliners samen met zijn stemvervormingen die hij als bizarre audio-loopjes de zaal ingooit.

Hiermee laat hij het publiek versteld staan van een verbazingwekkende mix van comedy, hiphop en geluidseffecten. Bekijk onderstaand film om een indruk te krijgen van een van zijn shows:
Reggie Watts staat aanstaande vrijdag 21 juni in Melkweg Amsterdam. Voor meer info en tickets klik je op onderstaande button.
Meer info & tickets

Laatst door jou bekeken