Sublime Theater Muziek
Bron: Andreas Etter

Stap uit de quarantaine bubbel

Theater, dans en muziek komen samen in het virtuele NITE Hotel


Het NITE hotel, een grote theaterzaal en verschillende kamers vol theater, dans, muziek en visuele kunst! Tijdens de NITE Nights is iedere avond weer een andere theatervoorstelling te zien. Je kunt gratis inchecken in het hotel en genieten van de acteurs van het Noord Nederlands Toneel, de dansers van Club Guy & Roni en musici. Verder lopen er ook andere personages rond in het hotel, waarmee je een drankje kunt drinken aan de bar. Er is zelfs een receptie gebouwd, zodat je altijd aan de robots de weg kunt vragen als je die kwijt was. Al met al, is er genoeg te zien en te beleven in het virtuele NITE Hotel. Het programma loopt van 28 april t/m 2 mei. Stap even uit de quarantaine bubbel  en bezoek het NITE Hotel!

NITE Hotel

 

Donderdag Verwonderdag met Theater Rotterdam

Eerder zag je andere deelnemende theaters in ons blog, maar vandaag is Theater Rotterdam aan de buurt met hun eigen Donderdag Verwonderdag! Zij zetten een registratie van het stuk Revolutionary Road online. Deze is uitgeroepen tot één van de beste voorstellingen van seizoen 17/18. a In Revolutionary Road zie je hoe de droom van het gelukkige gezinsleven verandert. Het is een voorstelling over wat je eigenlijk denkt en wat je vervolgens zegt, over wie je zou willen zijn en wie je bent. Over ontsnappen, maar niet aan jezelf kunnen ontkomen. Naast het creëren van hun eigen thuis theater, delen ze ook andere initiatieven. Zo kun je ook het repelsteetje spel spelen of naar luisterboeken luisteren. Bekijk hun website voor de registratie van Revolutionary Road en meer aanbod!

Theater Rotterdam

 

Het Van Gogh Museum in huis

Je kinderen entertainen is bijna een fulltime job, daarom helpt het Van Gogh Museum en deelt wat inspiratie voor thuis. Geef de kids interessante schoollessen (basis- en voortgezet onderwijs), kleurplaten, luisterboeken, StoryZoo en meer om ze actief te houden en iets leuks en leerzaams mee te geven. Wie weet leer jij zelf ook wat meer over de beroemde schilder. Hebben de kinderen daar dan echt geen zin in? Laat ze dan maar maatjes worden met Van Gogh op Animal Crossing, de nieuwe game hype tijdens quarantaine.

Het museum geeft je de mogelijkheid om een diepere kijk in het leven van Van Gogh en zijn werk te nemen. Zo kun je zelfs de brieven met zijn broer lezen. Na een bezoekje aan het Van Gogh museum voelt het of je de schilder van dichtbij hebt gekend! Ontdek het gevoel zelf en verwelkom het museum in je eigen huis! 

Van Gogh Museum

 

Laatst door jou bekeken