Sublime Film Festival Jazz
Sander van Wettum

Weekly Sublime: Architectuur Film Festival Rotterdam, Food&Film Festival Ede, Jazz in Cool, Pure Markt

Architectuur Film Festival Rotterdam (AFFR)

Van 9 oktober t/m 13 oktober 2019 keert het AFFR terug naar Rotterdam in het LantarenVenster met een programma vol nieuwe, spraakmakende films, documentaires en shorts, waarin de nieuwste ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en stedelijke samenleving aan de orde worden gesteld. Het thema dit jaar is “Lost in Transition”. AFFR 2019 onderzoekt met dit thema hoe de manier van denken en leven van de mens, drastisch moet veranderen om de leefbaarheid en de gelijkwaardigheid van de samenleving te garanderen. Hoe gaan ontwerpers. Stadmakers en bouwers de nieuwe wereld vormgeven?

 

Food Film Festival Ede

Food en films is toch echt een hele goeie combinatie. In Ede is het Food & Film Festival aan de gang van 10 oktober t/m 13 oktober 2019. Tijdens het festival spelen foodfilms natuurlijk de hoofdrol. In Ede staat voedsel namelijk vaak in de schijnwerpers. Naast eten en films staat er natuurlijk meer op het programma met onder anderen sprekers, workshops en proeverijen. Zaterdag overdag zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud en in de avond staat er een heerlijk diner op het programma. Zondag staat "Ede Bakt" in het thema. Dus als jij van bakken houdt, kom dan sowieso eventjes langs! Het festival wordt zondag afgesloten met documentaire H.O.P.E.

Food Film Festivan Ede

Jazzfestival in Cool

Cool Jazzfestival zal jaarlijks georganiseerd worden onder een samenwerking tussen de Jazzclub Heerhugowaard en Cool Kunst en Cultuur. Het evenement vindt plaats in Cafe Cool, Rodi Media Zaal (Theaterzaal) en de Bovenzaal. Je kunst dus naar de zalen om te genieten van lokale bands, orkesten en meer! Een dag vol swingende muziek is zeker gegarandeerd!

 

Pure Markt

Meer dan 60 ambachtelijke ondernemers, van food tot handgemaakte lifestyle items, die kun je zondag 13 oktober allemaal vinden op de Pure Markt in Amsterdam, Amstelpark. De Pure Markt is een reizende zondags markt die je kunt vinden op verschillende plekken in Amsterdam en soms in bijzondere winkelstraten van bijvoorbeeld Hilversum en Abcoude.

Laatst door jou bekeken