Sublime

Weekly Sublime: Dutch Sustainable Fashion Week, Duurzame Woonbeurs, Instinct, Bluesdag

Dutch Sustainable Fashion Week

Van 4 oktober tot 13 oktober is de Dutch Sustainable Fashion Week weer in volle gang door het hele land. Het Fashion event presenteert duurzame innovatie, young & established designers en ready-to-wear fashion. Wat je draagt heeft namelijk veel impact op andere mensen en natuurlijk het milieu. Er zijn door het hele land leuke workshops bij te wonen, catwalk shows en geweldige shoproutes met duurzame winkels. Kijk dus snel via DSFW  voor leuke evenementen misschien wel bij jou in de buurt.

 

Duurzame Woonbeurs

Naast de Dutch Sustainable Fashion week is er dit weekend, zaterdag 5 en zondag 6 oktober, ook een duurzame woonbeurs in Amsterdam in de Kromhouthal. We moeten niet alleen aandacht geven aan wat we dragen, maar we moeten ook nadenken over de spullen die we gebruiken. Je vindt alles wat met wonen te maken heeft met het uitgangspunt circulair, duurzaam en ecologisch. De mooiste eco-woonmerken en -initiatieven kun je op de woonbeurs naast elkaar vinden om de consument te inspireren, de leefomgeving wat mooier te maken en de aarde een stukje schoner te maken.

 

Film Instinct

Als ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een tbs-kliniek, loopt het toch niet af zoals zij hoopte. In de Tbs-kliniek ontmoet zij Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelijken, maar hij transformeert langzaam in een manipulatieve man die hij altijd al was. Er ontstaat een machtsspel tussen Nicoline en Idris, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Instinct, het regiedebuut van Halina Reijn, opende het Nederlandse Film Festival afgelopen vrijdagavond. De film is ook geselecteerd als de Nederlandse inzending voor de Best International Feature Film bij de 92nd Academy Awards. Vanaf 3 oktober is de thriller te zien in alle bioscopen.

 

 

Bluesdag in Nieuw-Vennep

Op zondag 6 oktober vindt in de Rustende Jager in Nieuwe-Vennep de Bluesdag 2019 plaats, georganiseerd door de Dutch Blues Foundation. Het event is een samenvoeging van de Dutch Blues Awards en Dutch Blues Challenge. Op deze dag wordt bekend gemaakt wie de award krijgt en wie doorgaan en meedoen met de International Blues Challenge in Memphis en de European Blues Challenge. Naast wat prijsuitreikingen is het natuurlijk een dag vol swingende blues en goed muziek.

 

 

Foto: Inretail

Link: https://www.inretail.nl/nieuws/laat-jezelf-zien-tijdens-de-dutch-sustainable-fashion-week/

Laatst door jou bekeken