Sublime Jazz Film Theater

Weekly Sublime: Ghost-Note, International Storytelling Festival, Theo Maassen, Wildlife Film Festival Rotterdam

Ghost-Note

Ghost-Note is een percussie-gebaseerde funk, hiphop en jazz groep uit Dallas, Texas, die is geleid door multi-Grammy-winning percussie duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth. Dit duo maakt ook deel uit van de jazz band Snarky Puppy. De twee albums van Ghost-Note bereikten beide nummer 1 op de iTunes Jazz Chart. Op zaterdag 2 november zijn ze te zien in het muziekgebouw in Eindhoven en op zondag 3 november zijn ze te vinden in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Als je weekend doorgaat op de maandag, kun je maandag ook nog genieten van ze in Haarlem in de Patronaat.

Meer info & tickets

International Storytelling Festival

Festival Mooie verhalen, oude verhalen, stoere verhalen, ontroerende verhalen, het komt allemaal langs tijdens het internationaal Storytelling Festival. Laat je meenemen in het verhaal door nationale en internationale topvertellers. Dit weekend gaat alweer de tiende editie van start op verschillende locaties in Amsterdam.

Theo Maassen – Situatie Gewijzigd

Een solovoorstelling met monologen over de witte man, Theo Maassen, is deze zondag te bezichtigen in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. De voorstelling is een pleidooi, een klaagzang, een spijtbetuiging, een schreeuw. Maar het is vooral een laatste stuiptrekking.

Wildlife Film Festival Rotterdam

Het Wildlife Film Festival Rotterdam is het grootste Wildlife filmfestival van Nederland. Dit weekend kun je de beste natuurdocumentaires en -films zien tijdens het festival. Het filmfestival vindt plaats in Cinerama te Rotterdam.

 

Laatst door jou bekeken