Sublime Theater Museum
We Will Rock You

Weekly Sublime: We Will Rock you the Musical, De Beentjes van Sint-Hildegard, Diamant Museum Amsterdam, Kacy & Clayton

We Will Rock you the Musical – Breda


‘We Will Rock You the Muscial’ is hét sensationele eerbetoon aan de nummers van Queen. Het futuristische verhaal, geschreven door Ben Elton, neemt je mee in een tijd waarin livemuziek en instrumenten verboden zijn. De jeugd keert zich tegen het bedrijf dat hun leven beheerst en de digitaal geproduceerde popmuziek die ze van hen krijgen. Het verzet groeit en groeit! De rol van Khashoggi, de handlanger van Killer Queen, wordt vertolkt door een van Nederlands bekendste musical sterren Stanley Burleson. International musical ster Tia Architto kruipt in de rol van Killer Queen, voor haar een droom die uitkomt. De musical wordt geheel in het Engels gespeeld en gezongen! Het muziek van de Britse rockgroep Queen blijkt in Nederland nog altijd razend populair te zijn. In deze fenomenale musical zullen maar liefst 24 van de grootste hits van de band te horen en te zien zijn. De musical wordt speciaal voor Nederland geproduceerd en geregisseerd door Italiaan Massimo Piparo. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels op alle contineten in meer dan 28 landen en door meer dan 20 miljoen bezoekers te zien geweest. ‘ We Will Rock You’ is nu voor een gelimiteerd aantal voorstellingen te zien. U kunt dit weekend genieten van het spektakel in Chassé Theater Breda!

 

De Beentjes van Sint-Hildegard

Ga dit weekend naar het komisch drama ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’! De crew bestaat volledig uit Twents sprekende acteurs en wordt dus vertaald om landelijk succes te halen. Herman Finkers, die zowel het scenario van deze film schreef, als zijn filmdebuut als hoofdrol speler ‘Jan’ maakt, is de hoofdrol van deze drama. Het verhaal gaat dat hij al voor 35 jaar getrouwd is met Gedda (Johanna ter Steege), die zielsveel van haar Jan houdt. Ze houdt zelfs zoveel van hem dat hij het er benauwd van krijgt. Ze bepaalt en controleert alles voor hem, van het dragen van zijn kleding tot zijn vriendschappen en wat hij eet, Gedda regelt het. Wanneer bij Jan vroege dementie optreedt en hij naar een verzorgingstehuis moet, krijgt hun leven een nieuwe en interessante wending. Hoeveel vrijheid hebben jij en je partner nodig en hoeveel liefde is nou eigenlijk te veel? Zie het in de nieuwe film van Johan Nijenhuis!

 

Diamant Museum Amsterdam

In hartje Amsterdam tussen de grotere en bekendere musea zoals het Stedelijk, Rijks en van Gogh zit het Diamant Museum. Bezoek haar dit weekend en maak een reis die 3 miljard jaar geleden begon en eindigt op de ring aan je vinger. Het museum werd in 2007 opgericht door Ben Meier met het doel mensen te informeren over deze fascineerde en mystieke wereld. Hij was zelf een bekende in het vak en sleep onder andere de diamanten voor het horloge van Hare Majesteit Koningin Juliana. Volgens hem was mensen informeren en enthousiasmeren, dé beste manier om dit vakgebied in leven te houden. De huidige directeur is een van de meest vooraanstaande experts op diamant gebied en is vastberaden om dit door te zetten. Toch blijft de held van dit museum het hardste materiaal ter wereld en de mooiste van alle edelstenen, de diamant. Laat je informeren, vind talloze beroemde diamantstukken en bekijk de kleinste briljant geslepen diamant ter wereld door een microscoop! Dit weekend is het museum te bezoeken tussen 09:00 en 17:00 uur!

Meer info & tickets

 

Kacy & Clayton 

Kacy Anderson en Clayton Linthicum bekend als Kacy & Clayton (nicht en neef) spelen al meer dan 10 jaar samen en brengen tijdloze, klassieke en verleidelijke countryfolk uit.  De stem van Kacy wordt ook wel beschreven als mysterieus, engelachtig en veelkleurig. Kacy wordt soms vergeleken met Sandy Denny, wie ook een grote inspiratiebron voor het duo blijkt te zijn. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld en hun samen zang is prachtig. Op 4 oktober 2019 kwam hun nieuwe album Carrying On uit, die net als hun vorige album geproduceerd is door Wilco-frontman Jeff Tweedy ! (Kacy & Claytons grootste fan) Je kunt aankomende zondag genieten van het Canadese duo in TivoliVredenburg!

Meer info & tickets

 

 

 

Laatst door jou bekeken