Theater Cabaret
© NTK

De Alex Klaassen Revue met Showponies 2 dit najaar op de planken

Na het succes van ‘Showponies’ is cabaretier Alex Klaassen terug met een vervolg! Vanaf dit najaar neemt hij zijn cast weer op sleeptouw naar de theaters om weer enkel en alleen het allerbeste van zichzelf te laten zien bij Showponies 2, want zo zijn showponies nou eenmaal.

Ze zijn weer terug ja, want na het succes van de eerste editie was het slechts een kwestie van tijd dat dit succes een vervolg zou krijgen. Voor degene die niet weten wie de Showponies zijn: het is een groep cabaretiers en acteurs die jou in een avond laten zien wat je moet zien; trots, zekerheid, triomf met eennodige portie glamour. Al met al werkt dit uitstekend op jouw lachspieren.

Verwacht dus weer een knotsgek programma vol met dans, muziek, cabaret, sketches en heel veel flauwe en ironische woordspelingen. Dit verpakt zich in én met jurken, pruiken, schmink en glitter. Hoe dan ook een avond vol bizarre en hilarische situaties.

Denk bijvoorbeeld aan het verhaal van ‘'de depressieve nar’', een demente bejaarden musical of een jodel-symfonie. Je vraagt je langzaamaan af of jijzelf wel misschien wel te normaal bent. Een tragikomische voorstelling. Maar het feit is: gelachen wordt er; door iedereen en met iedereen.

Showponies 2 is van september 2019 tot en met april 2020 te zien in heel het land. Voor meer info en tickets klik je op onderstaande button:

 

Meer info & tickets

 

Bekijk hier de trailer van de vorige show:

Laatst door jou bekeken