Theater Comedy

Comedy in de lente – Waar kun je lachen?

Ook in de lente wordt er weer een hoop gelachen door het hele land. De enige vraag is nog: lach je mee? We hebben een paar pareltjes voor je verzameld zodat het nog makkelijker lachen wordt in april en mei.

Dara O'Briain

Met de Ieren is het altijd lachen, en met Dara O’Brian misschien wel het meest. Met zijn ‘Voice of Reason’ tour komt hij op 25 en 26 mei naar Carré in Amsterdam. Hij is al decennia niet meer weg te denken van de Britse buis en staat vooral bekend om zijn interactieve humor en ijzerscherpe anecdotes. Klik hier voor meer info en tickets.

Bill Burr

We blijven even bij de Engelstalige comedy omdat niemand minder dan Bill Burr naar Nederland komt. Podcaster, schrijver, acteur en wereldberoemde comedian.
Bill is één van de grote entertainers van deze tijd en is op zaterdag 4 mei met zijn tour ‘50’ te vinden in de AFAS Live. Klik hier voor kaartjes.

Maz Jobrani

Grote kans dat wie grappig genoeg is om voor de familie Obama op te mogen treden in het Witte Huis jou ook aan het lachen kan krijgen. Maz Jobrani is bekend van ontelbare rollen in films en TV-series onder andere op Netflix. De laatste kaartjes voor zijn show op 12 april in De Meervaart in Amsterdam en op 14 april de Oude Luxor in Rotterdam zijn verkrijgbaar via deze link.

No Such Thing As A Fish Live

Veel podcast liefhebbers zijn al trouwe aanhangers van de ‘No Such Thing As a Fish' podcast. Het team achter heeft al een hele hoop awards binnen gesleept en zijn nu eindelijk klaar voor liveshows in Nederland. Live podcasting dus, het is een ding tegenwoordig, en in dit geval waanzinnig geestig! Mis het niet, op 28 mei in Theater Meervaart en op 29 mei in de Oosterpoort in Groningen. Meer info en tickets vind je hier.

Laatst door jou bekeken