Theater Dans
© Dennis Duijnhouwer

The Protagonist: een gevecht tussen online en offline

Online en offline surrealisme. Je ziet de link er niet in. Toch krijg je bij dansvoorstelling ‘The Protagonist’ een geladen en haast hallucinerende voorstelling te zien waar je wel degelijk een gevecht ziet dat niet echt lijkt. Het gevecht binnenin een scherm en daarbuiten. Een clash om de ware identiteit.

Want met deze nieuwe theaterproductie waan jij je als bezoeker door het leven van een vrouw die haar ‘echte’ identiteit lijkt te verliezen. Is haar identiteit wel een identiteit? Waar is deze te vinden? Offline of online?

Het besluit valt: het wordt offline. Maar dit besluit valt niet zonder slag of stoot. Deze leidt namelijk tot een spektakel aan surrealistische dagdromen die de vrouw beleeft en vertaald worden als een beeldenstorm van dans.

Al snel wordt duidelijk dat The Protagonist meer is dan alleen dansvoorstelling. Het is een fysieke confrontatie tussen haar tweezijdige bestaan. Neem dit samen met het gebruik van unieke choreografie, chaotische lichteffecten en duistere muziek en je beleeft een unieke voorstelling die je nog lang bij blijft.

The Protagonist is nog tot eind deze maand te zien in o.a. Corossia Almere.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Laatst door jou bekeken