Theater Kinderen
© Christiaan Bloem

Theater van Meneer Monster deze zomer in Bloemendaal

Met twee verschillende voorstellingen staat theatercollectief Meneer Monster in Caprera Openluchttheater in Bloemendaal deze zomer.

Bekende kinderboeken worden vertaald in theater- en dansstukken midden in de natuur. Met in de aankomende julimaand twee verschillende voorstellingen; het spannende spektakelstuk ‘De Gruffalo’ en het dans- en beweegtheater bij ‘Over een kleine mol...’.

De Gruffalo - 16-17-18 juli

Deze voorstelling gaat over een klein onschuldig muisje dat wordt achtervolgd door drie gemene dieren die haar maar wat graag willen opeten.

Gelukkig is het muisje slim en gebruikt het zijn fantasie en bedenkt het De Gruffalo! Een heel eng monster met zwarte tong, oranje ogen en paarse stekels op zijn rug. Hiermee lijkt het muisje veilig te zijn, maar wat nou als haar zelfbedachte monster haar ook bang maakt?

Bekijk hier alvast de trailer:

Over een kleine mol... - 19-20-21 juli

Voorstelling twee is het verhaal van een kleine mol die naar boven komt om te kijken of het alweer licht is buiten, waarna het molletje op zijn hoofd wordt gepoept!

Om erachter te komen wie deze viespeuk is geweest gaat hij op zoek naar de dader. Op zijn zoektocht ontmoet hij diverse mooie dieren, maar geen van hen kan het molletje helpen. Totdat er twee strontvliegen langskomen die meer weten..

Over een kleine mol’ is voorstelling met maar beweging dan woorden en vol met dans en hilariteit. Bekijk hieronder de trailer:


De theatervoorstellingen vinden tweemaal daags plaats van 16 tot en met 21 juli, voor meer info en kaarten klik je op onderstaande button.

Meer info & tickets

Laatst door jou bekeken