Theater Muziek Museum
© Joshua Bakarbessy

Zomerfestival Chassé Theater, 1,5 Meter concert Patronaat, Japanmuseum SieboldHuis, The Social Network

 

Een bijzonder zomerfestival van het Chassé Theater

De langste dag van het jaar wordt gevierd in het Chassé Theater met het zomerfestival Laat Licht!  De theatertour begint op het voorplein van het Chassé Theater met een verassing act. Vervolgens word je uitgenodigd in het theater en drie zalen. Niet alleen theater, maar ook muziek en cabaret komt voorbij. Met drankjes, versnaperingen en live muziek in de foyer beloofd het een onvergetelijke avond te worden. Laat je inspireren en ontroeren door alle optredens. De zaterdag is al uitverkocht, dus koop snel een ticket voor zondag via onderstaande link. 

Chassé Laat Licht

 

Stage 1,5 concerten Patronaat Haarlem

Je kunt weer genieten van een live-concert! Patronaat in Haarlem is weer geopend en organiseert verschillende optredens met 1,5 meter afstand. Herleef het gevoel van een echt concert met hun nieuwe programma’s. Momenteel staan Yorick van Norden & Kaascampagne, Lamoer met Paulien Cornelisse, Daan Heerma van Voss en andere, Tim Knol, Tagarine en Opera Alaska op de planning. Tijdens het bestelproces ontvang je meer informatie over de maatregelen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van het evenement. Wil jij dit niet missen? Verzeker jezelf dan van een kaartje, zie onderstaande link

Patronaat Stage 1,5 Concerten

 

Japanmuseum SieboldHuis

Eindelijk kun je je weer verdiepen in de lange relatie tussen Nederland en Japan want het Japanmuseum SieboldHuis is weer geopend! Naast de permanente tentoonstellingen kun je nu ook genieten van de tijdelijke tentoonstelling ‘Neko. De kat in Japanse kunst’. In Japan zijn ze fan van de kat (neko) en is de liefde voor het beestje groot. In de hedendaagse cultuur is dit terug te zien in figuren zoals Hello Kitty, Maru de Kat, maar ook verschillende katten cafés en eilanden. Waar komt die liefde vandaan? Kom erachter in het Japanmuseum SieboldHuis en plan je bezoek via onderstaande link. Houd er rekening mee dat de kaartjes online besteld dienen te worden en er enkel per pin kan worden betaald.  

Japanmuseum SieboldHuis

 

The Social Network 

Quentin Tarantino riep, de film zijn collega David Fincher: The Social Network, uit als de beste film van afgelopen decennium. In deze film zie je hoe Harvard student Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg) een social network site creëert, wat later bekend wordt als Facebook. Niet alleen het succes, maar ook de tegenslagen als juridische problemen worden in beeld gebracht. De film viel flink in de prijzen en won drie verschillende oscars, ’Beste Bewerkt Scenario', 'Beste Filmmuziek' en 'Beste Montage'. The Social Network is te zien op verschillende streamingssites zoals, Netflix, Videoland en Pathe-thuis.

Laatst door jou bekeken