Theater Film Muziek
DeLaMar theater

Voorzichtig openen culturele instellingen hun deuren

Klein publiek, groot gebaar van het DeLaMar Theater 

Zoals iedereen weet mogen per 1 juni onder andere de culturele instellingen weer open, zo ook het theater. Goed nieuws zou je zeggen, maar er mogen maximaal 30 mensen in een zaal aanwezig zijn. Een maand later, per 1 juli, is er maximaal 100 man publiek welkom. Open gaan is niet rendabel maar toch gaan er aantal theaters open, waaronder het DeLaMar Theater. Uiteraard wordt er gehouden aan alle maatregelen en staan gezondheid en veiligheid voorop. Onder het mom “Klein publiek, groot gebaar”, heet het DeLaMar Theater na een maandenlange sluiting het publiek weer welkom. De kaarten gaan ontzettend hard en de volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de artiesten. De artiesten hebben een optreden gemaakt wat passend is voor deze tijd en voor een klein publiek. Het programma wordt steeds weer aangevuld, sommige voorstellingen zijn helaas al uitverkocht, maar er zijn zeker nog een aantal kaarten voor andere leuke voorstelling beschikbaar. Dit unieke en indrukwekkende theaterbezoek zul je nooit vergeten. Dus ga snel naar de website en verzeker jezelf van een stoel.

DeLaMar theater

 

Royal Echt

Royal Echt is een van de weinig service bioscopen van Nederland en ook zij openen weer hun bioscoopdeuren! Diverse hygiënische maatregelen worden genomen. Alle adviezen van het RIVM worden gevolgd en gerespecteerd zodat de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven. Tickets moeten vooraf gekocht worden via de website en er zijn maximaal 30 bezoekers per zaal welkom. Het blijft mogelijk om tijdens de film een hapje en een drankje (bij) te bestellen, via een aparte bestel website. Het is even anders dan normaal, maar Royal Echt kan niet wachten om iedereen weer te verwelkomen. Bekijk hier de programmering en verzeker jezelf van een kaartje.  

Royal Echt programma

 

538 Terras

Per 1 juni mogen ook weer alle terrassen open! Radio 538 zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt genieten van dit moment met een live optreden van niemand minder dan Nielson. Terwijl jij geniet van je favoriete drankje, presenteert Radio 538 een buitenconcert die volledig voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Wil jij ook op 1 juni genieten van een 3 uur durend terrasconcert met DJ Wietze de Jager? Vul dan nu het inschrijfformulier in op hun website en misschien ben jij er wel bij!

538 Tarras

 

Laatst door jou bekeken